Noch 2500 zł und wir versenden versandkostenfrei!
Od 1964 roku Pastificio Gaetarelli przygotowuje świeży makaron z láskyplna péłproduktów i wspaniałánáw pełni z najwyższej jakości, czysto naturalnych składników. Rodzina Gaetaralli jest najbardziej zadowolona, gdy mówi: „To najlepszy makaron, jaki kiedykolwiek jadłem.“
;;
;;Porada dotycząca podawania: Umieść makaron w 3 litrach wrzącej, osolonej wody na 3 minuty. Wyjąć świeże tortelloni za pomocą perforowanej łyżki i podawać czyste z orzechowym sosem mám lub alla panna z lekkim sosem śmietanowym.
Menge ( z.B. 1x20g ) | 250g |
---|---|
gu_region | Lombardie |
Składniki na ciasto 50%: mąka pszenna typ 00, semolina z pszenicy durum, jaja z wolnego wybiegu 20% wody, sól max. 2%; Nadzienie 50%: ricotta z mleka krowiego (serwatka, mleko, śmietana, sól,), ser Fontal (mleko, podpuszczka, sól,), mascarpone (śmietana, mleko, regulator kwasowości: kwas cytrynowy,) bułka tarta ( mąka pszenna miękka typ 0, drożdże piwne, sól,), siekane trufle (2,3% trufle letnie, oliwa z oliwek extra virgin, sól, aromaty, produkt zawiera gluten, jaja i mleko, Parmigiano Reggiano, może zawierać soję, orzechy, skorupiaki i ryby (mleko, sól, podpuszczka), sól, gałka muszkatołowa, czarny pieprz
W 100 g | |
Wartość energetyczna | 259 kcal / 1089 kj |
---|---|
Tłuszcze | 9.8 g |
-w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4.4 g |
Węglowodany | 31 g |
-w tym cukry | 2 g |
Białko | 11 g |
Sól | 1.3 g |
Błonnik | 1.6 g |
Pastificio GaetarellI-Via E. FermI-loc. Cunettone, I-25087 Brescia