Noch 2500 zł und wir versenden versandkostenfrei!
Świeża ciabatta gotowa do wypieku:
;;Aby cieszyć się naprawdę dobrą, świeżą ciabattą, zawsze zalecamy podawanie jej na wpół wypieczonej. Dostarczanaá do domu wáwceázápieca, a nieázapakowanaáw żyweáplastikoweáopakowanie. Ostrożnie upiec ciabattę w piekarniku w ciągu dwóch dni od otrzymania. Po upieczeniu przechowywać przez 3 dni.
;;
;;Chrupiącaáciabatta - Instrukcje pieczenia:
;;Dlaáprawych: Piec w dobrze nagrzanym piekarniku w temperaturze 180 °C przez 15 - 20 minut (grzanie górne i dolne), w zależności od pożądanej chrupkości, przed spożyciem. Jeśli się spieszysz, możesz również upiec tosty w tosterze.
Menge ( z.B. 1x20g ) | 250g |
---|---|
gu_region | Toscana |
Ciabatta Classica: mąka pszenna, woda, sól morska, drożdże, ocet, oliwa z oliwek
W 100 g | |
Wartość energetyczna | 247 kcal / 1044 kj |
---|---|
Tłuszcze | 1.5 g |
-w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0.3 g |
Węglowodany | 48.1 g |
-w tym cukry | 1.7 g |
Białko | 8.8 g |
Sól | 2.15 g |
Błonnik | 2.8 g |
Premium Brot GmbH, Flößerstr. 10, D-77723 Gengenbach