Bruschetta z čerstvých rajčat

Bruschetta ze świeżych pomidorów

Šumivé růžové víno Lambrusco Rosato secco

Różowe wino musujące Lambrusco Rosato secco

Ciabatta - klasyczna

Ciabatta Classica
Little Ciabatta to chleb wypiekany na chrupko ze świeżej mąki pszennej i delikatnej oliwy z oliwek. To włoskie pieczywo zachwyci Cię swoim pysznym korzennym aromatem. Zwróć uwagę na naszą informację o świeżości.
95,00 zł
380,00 zł / 1 KG
W magazynie | SKU: 70184
AMOUNT: 250g

Świeża ciabatta gotowa do wypieku:
;;Aby cieszyć się naprawdę dobrą, świeżą ciabattą, zawsze zalecamy podawanie jej na wpół wypieczonej. Dostarczanaá do domu wáwceázápieca, a nieázapakowanaáw żyweáplastikoweáopakowanie. Ostrożnie upiec ciabattę w piekarniku w ciągu dwóch dni od otrzymania. Po upieczeniu przechowywać przez 3 dni.
;;
;;Chrupiącaáciabatta - Instrukcje pieczenia:
;;Dlaáprawych: Piec w dobrze nagrzanym piekarniku w temperaturze 180 °C przez 15 - 20 minut (grzanie górne i dolne), w zależności od pożądanej chrupkości, przed spożyciem. Jeśli się spieszysz, możesz również upiec tosty w tosterze.

Więcej informacji
Menge ( z.B. 1x20g ) 250g
gu_region Toscana
Napisz własną opinię
Napisz opinię o produkcie:Ciabatta - klasyczna

Ingredients

Ciabatta Classica: mąka pszenna, woda, sól morska, drożdże, ocet, oliwa z oliwek

Nutritional Values

W 100 g
Wartość energetyczna 247 kcal / 1044 kj
Tłuszcze 1.5 g
-w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.3 g
Węglowodany 48.1 g
-w tym cukry 1.7 g
Białko 8.8 g
Sól 2.15 g
Błonnik 2.8 g

Responsible Producer

Premium Brot GmbH, Flößerstr. 10, D-77723 Gengenbach